Nyheder om handicap

Nyheder

Mundbind er psykisk vold over for sensitive personer

 

I den forgangende uge har der nogle folkevalgte politikere været ude med at det skal være et krav om at folk skal bære mundbind, når man er ude i butikker mm.

Overvejelser om kravet om mundbind kommer efter at nogle såkaldte eksperter anbefaler at man bærer mundbind ifb med Convid-19 kampen.

I Tyskland er der allerede et påbud om at besøgende i butikker og offentlige transportmidler skal bære mundbind.

Redaktionen har derfor taget på en researchtur til Flensborg her den 13. juni 2020 for at se nærmere på dette med at bære mundbind når man er i butikker og offentlige transportmidler.

Vi kunne konstatere, at næsten alle de personer vi iagttog på ZOB Flensburg først tog deres mundbind på når de kom ind i bussen, da de ikke havde det på udenfor mens de stod og ventede på bussen som skulle bringe dem videre.

I butikker er det ligeledes et krav om at man skal have mundbind på, og et par af de indkøbscentre vi besøgte, havde krav om at man bar beskyttelse for mund og næse.

Flere af de vi iagttog, havde store problemer med at få luft når de skulle have deres mundbind på, og så ikke ud til at det var rart for disse.

Sensitiv barn fik nedsmeltning af at have mundbind på

Med på turen til Flensburg havde vi et barn med autisme, og drengen kunne ikke klare at skulle have mundbind på, hvorfor en nedsmeltning var uundgåeligt, så vi måtte dele os op i to grupper.

Nedsmeltningen gav sig ud med at den unge mand blev meget urolig, og vidste ikke hvad han skulle gøre og ville ud af butikker hver gang han var gået ind i en. Det var en meget grænseoverskrigende handling for ham at han skulle tvinges til at have mundbind på.

Et andet unge pige med autisme kunne dog bedre klare det på stedet, men fik så angstanfald i nat, da det også havde været grænseoverskrigende handling at skulle have et bind for munden, så føltes væmmeligt som hun udtalte det til redaktøren.

Jeg vil give disse to unge mennesker ret, det er en meget overskrigende handling at skulle tvinges til at gå med mundbind hvis man ikke skal have en bøde for dette.

Vi afprøvede tre forskellige slags mundbind – et engangsmundbind og to forskellige slags fremstillet af stof. Det ene stofmundbind, der sælges af Deickmann, var meget tæt, og man kunne nærmest ikke ånde når man bruger denne.

Et andet stofbind, der sælges i Aldi Tyskland, var fremstillet i bomuld og være behageligt at bruge synes redaktøren. Desværre findes denne udgave kun i voksenstørrelse og ikke til børn.

Psykisk vold at kræve at folk skal gå med mundbind?

Jeres udsendte kunne også mærke det på åndedrættet og lungerne når man havde gået med mundbind et stykke tid, da man går og indånder Co2 som man puster ud. En meget ubehagelig følelse. Herudover mærker man også en meget mærkelig varme i kroppen, som ikke er naturlig.

Under vores researchtur iagttog vi også flere ansatte i butikker, så måtte tage deres mundbind af for at få luft, eller folk der gik med næsen frit fremme, som ellers skulle være gemt væk under mundbindet. Næsen var fremme for at man kunne trække vejret på lidt mere normal vis.

Vi oplevede et par gange at ekspedienter eller kunder gik amok på os, hvis vi lige skulle trække vejret med næsen. Et par steder var det så ubehageligt at være i butikken, at vi søgte ud derfra omgående.

Straffelovens § 157 a Ved fastsættelse af straf for en overtrædelse af denne lov skal det indgå som en skærpende omstændighed, at overtrædelsen er begået ved tortur.

Stk. 2. Overtrædelsen anses for begået ved tortur, hvis den er begået i udøvelsen af dansk, udenlandsk eller international offentlig tjeneste eller hverv ved at tilføje en anden person skade på legeme eller helbred eller stærk fysisk eller psykisk smerte eller lidelse

1)for at skaffe oplysninger eller en tilståelse fra nogen,
2)for at afstraffe, skræmme eller tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget

Hvis man vil tvinge befolkningen til at gå med mundbind, er vi så over i straffelovens §157a, som siger at det betegnes som tortur, når det vil tilføje en anden person skade på legeme eller helbred?

Den amerikanske læge Dr. Eric Berg fortæller i denne video, om at det påvirker ens lunger når man går for meget med mundbind, idet det påvirker ens måde at kunne trække vejret på. 
I en anden video som Dr. Judy Mikovits medvirker i omkring Convid-19, taler hun også om masker og CV19. Videoen er bandlyst af Youtube, Facebook og Vimeo men kan ses i dette link, hvor den er oversat til dansk.
Judy Mikovits afslører i denne video medicinal industrien så meget, at hun blev tvunget ud af sit hus uden dommerkendelse og fængslet uden dom. Ligeledes blev hun pålagt mundkurv i 5 år, men i videoen fortæller hun sin historie til Mikke Willis, og den er optaget i maj 2020. https://www.brighteon.com/7b454e2f-7a97-49b6-8e8f-4789ef93ab64?

se selv de to videoer og vurder hvad du vil mene

 

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search