Sundhed

Sundhed

Pharfar bliver ambassadør for nystartet sygdomsforening

EpilepsiHjørnet , en ny forening indenfor epilepsi, hvis formål er at øge kendskabet til epilepsi, få mere fokus på epilepsi, mere forskning samt nye og bedre behandlingsmetoder.

Den nye ambassadør for Epilepsihjørnet er den kendte danske musiker Søren Schou aka Pharfar som de fleste kender ham som. Pharhar arbejder som dj, producer og sanger med rødder i det Københavnske reggaemiljø.

Epilepsi er ikke ukendt for Pharfar, da han har en nevø som har epilepsitypen CSWS, hvor han har fuldt helt tæt på med oplevelser af de udfordringer og bekymringer, som kan komme, når man som familie står pludselig med et barn med epilepsi. 

Pharfar og hans nevø har tætte bånd, hvilket gør at kunstneren har fået endnu større kendskab til epilepsi. 

Formanden for foreningen Epilepsihjørnet Maj-Britt Sanders fortæller til HandicapBarn.dk, at hun er utrolig glad for at foreningen allerede har været heldige og fået hele 2 ambassadører. Alex Ambrose, som også har lavet en støttesang til Epilepsihjørnets kampagne om cannabis og børn, hvor også Maj-Britt Sanders har været med i udviklingen af støttesangen, idet hun har deltaget med research til sangen. 

 At de begge ønsker at støtte vores arbejde og hjælpe med at sætte mere fokus på epilepsi betyder rigtigt meget for EpilepsiHjørnet. Det vil klart hjælpe vores arbejde med at udbrede kendskabet til epilepsi. Vi er dybt taknemmelige, afrunder den travle formanden for foreningen Maj-Britt kort før hun skal deltage i en TV-udsendelse for Epilepsihjørnet på TVSyd. Du kan læse mere på TVSyd om dette interview på linket her.

HandicapBarn ønsker Epilepsihjørnet tillykke med deres nye ambassadøre og håber at de vil få et rigtigt vellykket samarbejde så de kan fremme oplysningssagen angående epilepsi

Redaktionen på HandicapBarn.dk har forsøgt at indhente en kommentar fra Pharfar, men det er ikke indkommet ved redaktionens slutningen. Det forlyder, at Pharhar er på ferie og derfor ikke har mulighed for at udtale sig.

Du kan læse mere om Epilepsihjørnet på dette link

Foto: Kredit Pharfars facebookprofilfoto

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Gode artikler i din indboks

Brugerafstemning

Oplever du også problemer i sagsbehandlingen?

Search