Projekt lokale netværk

Der er et meget stort behov for netværksgrupper hos forældre med børn med specielle behov. Dette er årsagen til at HandicapBarn gerne har igangsætte projekt Netværksgrupper, hvor vi søger støtte fra fondsmidler og andet hertil til at udbygge og gøre disse grupper mere synlige både lokalt og nationalt.

Vi har lokale netværksgrupper i næsten alle landets kommuner for forældre med handicappede børn og i alle landes kommuner har vi også netværksgrupper for forældre til anbragte børn.

97 lokale handicapnetværksgrupper 
under etablering i HandicapBarn regi

Det er meget vigtigt at forældre med henholdsvis handicappede børn og anbragte børn har mulighed for at kontakte et lokalt netværk med de problemstillinger der måtte være. 

Her er et par udpluk af kommentarer fra nogle af vores brugere, der efterlyser lokale netværksgrupper i HandicapBarn regi.
"Vi vil meget gerne have etableret lokale netværksgrupper, da det er vigtigt at have noget lokalt netværk som forstå hvad det vil sige at have et barn med specielle behov. Det stod vi og manglende den mulighed i 2010, da vores søn konstateret med den sjældne genmutation han har" fortæller grundlægger af HandicapBarn.dk Søren Malchow til HandicapBarn. 

"Siden er vi løbende komme i kontakt med mange andre, som også har været udsat for tilsvarende at man ikke ved hvordan man får sig et netværk, der dels kender ens specielle behov, og dels får rådgivning som man har behov for."

Derfor er det meget vigtigt, at HandicapBarn kan tilbyde såvel lokale som landsdækkende netværksaktiviteter til forældre med handicappede børn. Når man ikke har denne rådgivning og netværk, så er det ekstra belastende da man skal både klare at finde ud af noget selv samtidig med at man har de ekstra udfordringer et handicappede barn giver. Det er et 24/7 job på overbelastning hele tiden for mange familier.

Vores mål er at vi med de midler der kommer ind vil etablere lokale aktiviteter, som vil komme disse netværksgrupper til gavn Kontakt os hvorledes du kan komme til at hjælpe os med at få dette projekt i vandet.

Search